ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1071
Title: Изменения биохимических свойств замороженой тыквы в динамике хранения
Authors: Бровченко, С. О.
Ялпачик, В. Ф.
Пастушенко, С. И.
Keywords: тыква
динамика хранения
замораживание
Issue Date: 2004
Publisher: МНАУ
Series/Report no.: Вісник аграрної науки Причорномор’я : науковий журнал;Вип. 4 (28)
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1071
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1775.docx521,7 kBMicrosoft Word XMLView/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.