Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664
Title: Значення заморожування продуктів харчування
Authors: Рабчук, О. А.
Keywords: заморожування;консервування харчових продуктів;тривале зберігання;морозильні камери;плиткові скороморозильні апарати;холодильне зберігання;камера зберігання
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 69–70
Abstract: Особливе значення при холодильному зберіганні, у першу чергу тривалому, має скорочення втрати маси продуктів, що досягається суворим дотриманням режиму і застосуванням додаткових методів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf221.6 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.