Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664
Title: | Значення заморожування продуктів харчування |
Authors: | Рабчук, О. А. |
Keywords: | заморожування;консервування харчових продуктів;тривале зберігання;морозильні камери;плиткові скороморозильні апарати;холодильне зберігання;камера зберігання |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 69–70 |
Abstract: | Особливе значення при холодильному зберіганні, у першу чергу тривалому, має скорочення втрати маси продуктів, що досягається суворим дотриманням режиму і застосуванням додаткових методів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10664 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.