Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663
Title: Зберігання плодів кабачків у замороженому стані
Authors: Богатирьов, І. О.
Keywords: плоди кабачків;консервування кабачків;швидке заморожування;зберігання кабачків;вітамін С;вологовіддача
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 66 – 69
Abstract: Аналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf226.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.