Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663
Title: | Зберігання плодів кабачків у замороженому стані |
Authors: | Богатирьов, І. О. |
Keywords: | плоди кабачків;консервування кабачків;швидке заморожування;зберігання кабачків;вітамін С;вологовіддача |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 66 – 69 |
Abstract: | Аналіз проведених досліджень дозволив встановити, що заморожування, як і усякий інший спосіб тривалого зберігання, викликає зниження показників якості продукції, але споживча цінність заморожених кабачків залишається на досить високому рівні, мікробіологічні показники заморожених кабачків знаходяться в межах допустимих санітарних норм на заморожену плодоовочеву продукцію. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10663 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.