Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662
Title: Удосконалення конструкції головки клапанного гомогенізатора
Authors: Заугольніков, М. С.
Keywords: гомогенізація;молоко;дисперсність кінцевого продукту;гомогенізація молока;диспергування;лабіринтова щілина;головка гомогенізатора;енергоємність процесу
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 64-66
Abstract: Рух продукту по лабіринтовій щілині декількох зон гомогенізації дозволяє підвищити ступінь гомогенізації продукту за рахунок багаторазового наштовхування на стінки виступів і різкої зміни напряму руху потоку, а зазор, що розширюється у кільцевих проточках між сідлом і клапаном, від центру до периферії знижує тиск гомогенізації, а значить і енергоємність процесу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf277.85 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.