Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662
Title: | Удосконалення конструкції головки клапанного гомогенізатора |
Authors: | Заугольніков, М. С. |
Keywords: | гомогенізація;молоко;дисперсність кінцевого продукту;гомогенізація молока;диспергування;лабіринтова щілина;головка гомогенізатора;енергоємність процесу |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Кропивницький, 9-11 квітня 2020 р.);С. 64-66 |
Abstract: | Рух продукту по лабіринтовій щілині декількох зон гомогенізації дозволяє підвищити ступінь гомогенізації продукту за рахунок багаторазового наштовхування на стінки виступів і різкої зміни напряму руху потоку, а зазор, що розширюється у кільцевих проточках між сідлом і клапаном, від центру до периферії знижує тиск гомогенізації, а значить і енергоємність процесу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10662 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.