Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10612
Title: Occupational Safety and Health: навчальний посібник з англійської мови для здобувачів ступеня вищої освіти заочної форми навчання зі спеціальності 263 «Цивільна безпека»
Authors: Кравець, Олена Олександрівна
Кравец, Елена Александровна
Kravets, Olena
Keywords: Occupational Safety and Health;Workplace Safety;Ergonomics;Human Influence on Ecosystems;Earthquake Information;Preparing for Emergencies;Stress in the Workplace;Safety Engineering;Computer Influence on a Man Health;Mobile Phone Radiation and Health;Лексико-комунікативні вправи;Обговорення тематичного матеріалу
Issue Date: 2020
Publisher: Мелітополь: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: 107 с.;
Abstract: Навчальний посібник складається з 11 блоків, що включають англомовні наукові автентичні тексти, пов’язані з питаннями охорони праці та безпеки життєдіяльності. Кожен розділ закінчується тестовими завданнями на перевірку засвоєного матеріалу та інформаційно- розважальним блоком. Для полегшення роботи з даним навчальним посібником і кращої орієнтації здобувачів вищої освіти у навчальному матеріалі, що є важливим фактором успішного засвоєння знань , усі заняття у навчальному посібнику мають єдину структуру. При підготовці навчального посібника були використані матеріали різних спеціалізованих видань, що містять сучасні оригінальні тексти, монографії; електронні ресурси. Навчальний посібник розраховано на здобувачів ступеню вищої освіти «Бакалавр» у закладах вищої освіти ІІІ-ІV рівня акредитації.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10612
Appears in Collections:Навчальні видання

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.