Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСидоренко, Л. Д.-
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.date.accessioned2020-04-18T13:50:21Z-
dc.date.available2020-04-18T13:50:21Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245-
dc.description.abstractПроведено аналіз побутових та робочих приміщень кафе «Лабораторія» на наявність санітарно-показових мікроорганізмів.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 21-22-
dc.subjectстудентuk
dc.subjectмагістрантuk
dc.subjectзбірникuk
dc.subjectмікробіологічна чистотаuk
dc.subjectPenicilliumuk
dc.subjectAspergillusuk
dc.subjectEscherichiacoliуuk
dc.titleОсобливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторногоuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-21-22.pdf239.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.