Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоренко, Л. Д. | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ірина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Бандура, Ирина Ивановна | - |
dc.contributor.author | Bandura, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-18T13:50:21Z | - |
dc.date.available | 2020-04-18T13:50:21Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245 | - |
dc.description.abstract | Проведено аналіз побутових та робочих приміщень кафе «Лабораторія» на наявність санітарно-показових мікроорганізмів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 21-22 | - |
dc.subject | студент | uk |
dc.subject | магістрант | uk |
dc.subject | збірник | uk |
dc.subject | мікробіологічна чистота | uk |
dc.subject | Penicillium | uk |
dc.subject | Aspergillus | uk |
dc.subject | Escherichiacoliу | uk |
dc.title | Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-21-22.pdf | 239.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.