Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245
Title: Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного
Authors: Сидоренко, Л. Д.
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Keywords: студент;магістрант;збірник;мікробіологічна чистота;Penicillium;Aspergillus;Escherichiacoliу
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 21-22
Abstract: Проведено аналіз побутових та робочих приміщень кафе «Лабораторія» на наявність санітарно-показових мікроорганізмів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10245
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46 Студ. Сборник ТДАТУ 19-20 ОПХВ-21-22.pdf239.32 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.