Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10212
Title: | Придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування |
Authors: | Безуглий, Є. В. |
Keywords: | студент;магістрант;збірник;заморожування харчових продуктів;метод консервування;придатність рослинної сировини |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 153-154 |
Abstract: | Розглянуто фактори, що визначають придатність рослинної сировини до низькотемпературного заморожування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10212 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.