Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187
Title: Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м’яса
Authors: Зайцев, Р. Р.
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: студент;магістрант;збірник;процес подрібнення;м’ясна сировина;кутери
Issue Date: 2020
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 95-96
Abstract: Проведено визначення найбільш досконалих зразків сучасних кутерів для процесу подрібнення м’ясної сировини.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26.pdf305.89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.