Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187
Title: | Новітні розробки технологічного обладнання для сучасних технологій переробки м’яса |
Authors: | Зайцев, Р. Р. Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | студент;магістрант;збірник;процес подрібнення;м’ясна сировина;кутери |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів: механіко–технологічний факультет;С. 95-96 |
Abstract: | Проведено визначення найбільш досконалих зразків сучасних кутерів для процесу подрібнення м’ясної сировини. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10187 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.