Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10175
Title: Опис до патенту на корисну модель № 44109 "Спосіб консервування кабачків"
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: консервування кабачків;закупорювання;заморожування;низькотемпературне зберігання продукту;сільське господарство;харчова промисловість;консервування плодоовочевої сировини шляхом заморожування
Issue Date: 2009
Publisher: Державний департамент інтелектуальної власності
Abstract: Спосіб консервування кабачків, який передбачає сортування сировини, у склад якої входять кабачки, петрушка, кріп, часник; обробку, подрібнення, бланшування, фасування, заливку маринадом, який містить воду, сіль кухонну, цукор-пісок, кислоту лимонну, кислоту аскорбінову; закупорювання, заморожування і подальше тривале низькотемпературне зберігання продукту в морозильній камері (при мінус 20°С), який відрізняється тим, що сировину фасують в стаканчики з термоформованого пластику і заливають маринадом у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сировина: 55,00-65,00, кабачки 50,60-60,00, петрушка 1,75-2,00, кріп 1,75-2,00, часник 0,90-1,00, маринад: 35,00-45,00, вода 31,50-40,50, сіль кухонна 1,20-1,54, цукор-пісок 1,80-2,32, кислота лимонна 0,20-0,32, кислота аскорбінова 0,30-0,32
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10175
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf60.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.