Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10144
Title: | Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1 |
Authors: | Бойко, Валентин Семенович Бойко, Валентин Семенович Boiko, Valentyn Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Мікульонок, І. О. Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | борошномельне виробництво;хлібобулочне виробництво;макаронне виробництво;кондитерське виробництво;виробництво м'ясних продуктів;виробництво молочних продуктів;виробництво цукру;виробництво рослинної олії;технологічний процес;Машини і апарати харчових виробництв;аналіз механічних процесів.;використання технології надвисоких тисків |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | 273 с.; |
Abstract: | Підручник „Процеси і апарати. Механічні процеси і технології надвисокого тиску” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10144 |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
6. обложка.pdf | 325.47 kB | Adobe PDF | View/Open | |
6 ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ. Механічні процеси.pdf | 10.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.