Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1
Вантажиться...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
Підручник „Процеси і апарати. Механічні процеси і технології надвисокого тиску” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу
Опис
Ключові слова
борошномельне виробництво, хлібобулочне виробництво, макаронне виробництво, кондитерське виробництво, виробництво м'ясних продуктів, виробництво молочних продуктів, виробництво цукру, виробництво рослинної олії, технологічний процес, Машини і апарати харчових виробництв, аналіз механічних процесів., використання технології надвисоких тисків