Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10144
Title: Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Мікульонок, І. О.
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: борошномельне виробництво;хлібобулочне виробництво;макаронне виробництво;кондитерське виробництво;виробництво м'ясних продуктів;виробництво молочних продуктів;виробництво цукру;виробництво рослинної олії;технологічний процес;Машини і апарати харчових виробництв;аналіз механічних процесів.;використання технології надвисоких тисків
Issue Date: 2019
Series/Report no.: 273 с.;
Abstract: Підручник „Процеси і апарати. Механічні процеси і технології надвисокого тиску” призначений для здобувачів ступеня вищої освіти зі спеціальностей „Галузеве машинобудування“ і „Харчові технології“, магістрів, аспірантів, викладачів і працівників агропромислового комплексу
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10144
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6. обложка.pdf325.47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
6 ПРОЦЕСИ І АПАРАТИ. Механічні процеси.pdf10.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.