Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10143
Title: Звіт про науково-дослідну роботу (проміжний). Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв
Authors: Ялпачик, Владимир Федорович
Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Ломейко, Олександр Петрович
Ломейко, Александр Петрович
Lomeiko, Oleksandr
Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyryl
Левченко, Л. В.
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Ковальов, Олександр Олександрович
Ковалев, Александр Александрович
Kovalov, Oleksandr
В'юник, Ольга Володимирівна
Вьюник, Ольга Владимировна
Viunyk, Olha
Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchеv, Serhii
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Янаков, Валерий Петрович
Янаков, Валерій Петрович
Yanakov, Valerii
Keywords: виробництво аерованих заморожених продуктів;тривале низькотемпературне зберігання;Мелітопольський черешневий заморожений фасований сік;яблучний сік з волоськими горіхами;Мелітопольський моркв'яно-гарбузовий сік з грушею та цукатами
Issue Date: 2018
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: 65 с.;
Abstract: Об’єктом дослідження є процес виробництва заморожених продуктів. Предмет дослідження - технологічні, конструктивні параметри обладнання для заморожування та закономірності зміни біохімічних, теплофізичних і фізико-механічних параметрів плодових соків за час зберігання. Метою проведених досліджень є аналіз процесу виробництва аерованих заморожених продуктів та способу консервування з використанням швидкого заморожування і тривалого низькотемпературного зберігання фруктових, овочевих та плодоовочевих соків з м'якоттю та наповнювачами. Для досягнення заданої мети вирішувались наступні задачі: - удосконалення способу консервування з використанням швидкого заморожування соків, в якому розширюється корисна біологічна цінність та покращується якість; - удосконалення пристрою виробництва аерованих заморожених продуктів. Запропоновано пристрій виробництва аерованих заморожених продуктів дозволяє отримати аеровані заморожені продукти з фруктових, овочевих та плодоовочевих соків з м'якоттю та наповнювачами, які мають поліпшену структуру і чудові смакові характеристики, з приємним ефектом повітряних бульбашек, та придатні для безпосереднього вживання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10143
Appears in Collections:Звіти з НДР

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НДЛ Отчет работи ОПХВ 2018.pdf2.61 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.