Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139
Title: Опис до патенту на корисну модель № 27716 " Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри"
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: виготовлення консервованої овочевої ікри;овочева ікра;сільське господарство;виробництво консервів;дефростована рослинна сировина;заморожування шматочками
Issue Date: 2007
Publisher: Державний департамент інтелектуальної власності
Abstract: Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри, який включає підготовку дефростованих овочів, їх подрібнення, внесення компонентів, їх змішування, уварювання ікри, фасування готової ікри у тару з подальшою герметизацією тари і стерилізацію, який відрізняється тим, що після уварювання ікри додається аскорбінова кислота у кількості 0,1% від маси основної сировини
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf60.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.