Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139
Title: | Опис до патенту на корисну модель № 27716 " Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри" |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | виготовлення консервованої овочевої ікри;овочева ікра;сільське господарство;виробництво консервів;дефростована рослинна сировина;заморожування шматочками |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Державний департамент інтелектуальної власності |
Abstract: | Спосіб виготовлення консервованої овочевої ікри, який включає підготовку дефростованих овочів, їх подрібнення, внесення компонентів, їх змішування, уварювання ікри, фасування готової ікри у тару з подальшою герметизацією тари і стерилізацію, який відрізняється тим, що після уварювання ікри додається аскорбінова кислота у кількості 0,1% від маси основної сировини |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10139 |
Appears in Collections: | Патенти |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.