Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10137
Title: | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 5698 "Спосіб консервування перцю солодкого" |
Authors: | Модонкаєва, Г. Е. Іванченко, В. Й. Загорко, Надія Петрівна Загорко, Надежда Петровна Zahorko, Nadiia |
Keywords: | консервування перця солодкого;перець солодкий;сільськогосподарська промисловість;харчова промисловість;переробка сільськогосподарської продукції;зберігання сільськогосподарської продукції |
Issue Date: | 2005 |
Publisher: | Державний департамент інтелектуальної власності |
Abstract: | Спосіб консервування перцю солодкого, який передбачає відбір, обробку, подрібнення і фасування в тару сировини, закоркування і заморожування з подальшим зберіганням продукту в морозильній камері, який відрізняється тим, що сировину фасують в стаканчики з термоформова ного пластику і заливають маринадом у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сировина 55,00-65,00, перець червоний 33,60-40,00, перець жовтий 17,00-20,00, петрушка листкова 1,75-2,00, кріп 1,75-2,00, часник 0,90-1,00, маринад 35,00-45,00, вода 31,50-40,50, сіль кухонна 1,20-1,54, цукор-пісок 1,10-1,42, мед бджолиний натуральний 0,70-0,90, кислота лимонна 0,50-0,64 |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10137 |
Appears in Collections: | Патенти |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.