Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10137
Title: Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 5698 "Спосіб консервування перцю солодкого"
Authors: Модонкаєва, Г. Е.
Іванченко, В. Й.
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: консервування перця солодкого;перець солодкий;сільськогосподарська промисловість;харчова промисловість;переробка сільськогосподарської продукції;зберігання сільськогосподарської продукції
Issue Date: 2005
Publisher: Державний департамент інтелектуальної власності
Abstract: Спосіб консервування перцю солодкого, який передбачає відбір, обробку, подрібнення і фасування в тару сировини, закоркування і заморожування з подальшим зберіганням продукту в морозильній камері, який відрізняється тим, що сировину фасують в стаканчики з термоформова ного пластику і заливають маринадом у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сировина 55,00-65,00, перець червоний 33,60-40,00, перець жовтий 17,00-20,00, петрушка листкова 1,75-2,00, кріп 1,75-2,00, часник 0,90-1,00, маринад 35,00-45,00, вода 31,50-40,50, сіль кухонна 1,20-1,54, цукор-пісок 1,10-1,42, мед бджолиний натуральний 0,70-0,90, кислота лимонна 0,50-0,64
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10137
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf112.97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.