Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10137
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Модонкаєва, Г. Е. | - |
dc.contributor.author | Іванченко, В. Й. | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Загорко, Надежда Петровна | - |
dc.contributor.author | Zahorko, Nadiia | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-10T12:12:57Z | - |
dc.date.available | 2020-04-10T12:12:57Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/10137 | - |
dc.description.abstract | Спосіб консервування перцю солодкого, який передбачає відбір, обробку, подрібнення і фасування в тару сировини, закоркування і заморожування з подальшим зберіганням продукту в морозильній камері, який відрізняється тим, що сировину фасують в стаканчики з термоформова ного пластику і заливають маринадом у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: сировина 55,00-65,00, перець червоний 33,60-40,00, перець жовтий 17,00-20,00, петрушка листкова 1,75-2,00, кріп 1,75-2,00, часник 0,90-1,00, маринад 35,00-45,00, вода 31,50-40,50, сіль кухонна 1,20-1,54, цукор-пісок 1,10-1,42, мед бджолиний натуральний 0,70-0,90, кислота лимонна 0,50-0,64 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний департамент інтелектуальної власності | uk |
dc.subject | консервування перця солодкого | uk |
dc.subject | перець солодкий | uk |
dc.subject | сільськогосподарська промисловість | uk |
dc.subject | харчова промисловість | uk |
dc.subject | переробка сільськогосподарської продукції | uk |
dc.subject | зберігання сільськогосподарської продукції | uk |
dc.title | Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 5698 "Спосіб консервування перцю солодкого" | uk |
dc.type | Other | uk |
Appears in Collections: | Патенти |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.