Browsing by Subject зберігання м’яса
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберігання | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Рубан, Г. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Гапоненко, Т. М.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia |
2019 | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса птиці із застосуванням вітаміну Е | Міліч, В. М.; Масловська, А. С.; Душина, М. А.; Якубовська, В. В.; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena |