Browsing by Author Holiachuk, Serhii
Showing results 1 to 2 of 2
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Food technology progressive solutions : Collective monograph. | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Glowacki, Szymon; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii; Samoichuk, Kyrylo; Самойчук, Кирило Олегович; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Palianychka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Kovalyov, Alexandr; Ковальов, Олександр Олександрович; Dmytrevskyi, Dmytro; Horielkov, Dmytro; Chervonyi, Vitalii; Voitsekhivskyi, Volodymyr; Bandura, Iryna; Бандура, Ірина Іванівна; Krupodorova, Tetiana; Dudarev, Igor; Panasyuk, Svitlana; Taraymovich, Iryna; Say, Volodymyr; Zahorko, Nadiia; Загорко, Надія Петрівна; Honchar, Yuliia; Гончар, Юлія Миколаївна; Gnitsevych, Victoriya; Sefikhanova, Kateryna; Kolisnychenko, Tetiana; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Gryshchenko, Viktoriya; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Sumska, Olha; Раnchenko, Nataliia; Ishchenko, Olena |
2024 | The advantages of using sublimation for preserving the antioxidant properties of cranberries. | Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Holiachuk, Serhii |