Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject кондитерське виробництво

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Мікульонок, І. О.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor
2020Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси: підручник, книга 3Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr
2019Розширення асортименту та поліпшення якості хлібобулочних виробів з тритикалеГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena