Browsing by Subject кондитерське виробництво
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Процеси і апарати харчових виробництв. Механічні процеси і технології надвисокого тиску: підручник, книга 1 | Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Мікульонок, І. О.; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor |
2020 | Процеси і апарати харчових виробництв. Теплообмінні процеси: підручник, книга 3 | Бойко, Валентин Семенович; Бойко, Валентин Семенович; Boiko, Valentyn; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira; Ломейко, Олександр Петрович; Ломейко, Александр Петрович; Lomeiko, Oleksandr |
2019 | Розширення асортименту та поліпшення якості хлібобулочних виробів з тритикале | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |