Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Browsing by Subject величина втрати соку

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування: автореферат дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Kiurcheva, Liudmyla
2005Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступної переробки : Автореф. дис... канд. с.-г. наукІванова, Ірина Євгенівна; Ivanova, Iryna
2017Сортодослідження плодів черешні пізнього строку достигання на придатність до заморожуванняІванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Білоус, Ельзара Серанівна; Белоус, Эльзара Серановна; Bilous, Elzara; Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia; Єременко, Оксана Анатоліївна; Еременко, Оксана Анатольевна; Yeremenko, Oksana
2017Сортодослідження плодів черешні пізнього строку достигання на придатність до заморожуванняІванова, Ірина Євгенівна; Білоус, Ельзара Серанівна; Пащенко, Юлія Петрівна; Єременко, Оксана Анатоліївна; Ivanova, Iryna; Bilous, E.; Pashchenko, Yuliia; Yeremenko, Oksana