Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9980
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравець, Василь Іванович | - |
dc.contributor.author | Кравец, Василий Иванович | - |
dc.contributor.author | Kravets, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Сосницька, Наталя Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Сосницкая, Наталья Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Sosnytska, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-31T12:50:08Z | - |
dc.date.available | 2020-03-31T12:50:08Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9980 | - |
dc.description.abstract | Українська освіта переживає напружений період, пов’язаний з її переходом в новий стан, продиктований Болонською угодою. Наибільш істотніми змінами являються перехід системи вищої освіти на двохрівневу підготовку (бакалаврат і магістратура) і обов’язковість признання результатів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в якості результатів вступних іспитів всіма вузами України. Ці і інші зміни певним чином вплинули на процес вступу випускників шкіл в вузи і їх дальнішої адаптації до вузівського навчання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю “ Фундаментальна підготовка фахівців у природничо-математичній, технічній, агротехнологічній та економічній галузях ”, присвяченої 85-річчюТаврійського державного агротехнологічного університету та кафедри вищої математики і фізики» (11-13 вересня 2017 р.);(С. 171-173) | - |
dc.subject | довузівська підготовка | uk |
dc.subject | школярі | uk |
dc.subject | освіта | uk |
dc.subject | навчання | uk |
dc.subject | адаптація | uk |
dc.title | Довузівська підготовка школярів як засіб адаптації до навчання в вузі | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.