Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Єгорівна | - |
dc.contributor.author | Сердюк, Марина Егоровна | - |
dc.contributor.author | Serdyuk, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-04T13:33:19Z | - |
dc.date.available | 2020-03-04T13:33:19Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778 | - |
dc.description.abstract | Плоди та овочі є незамінним компонентом здорового харчування. Їх цінність зумовлена наявністю вітамінів, мінеральних речовин та комплексом фітонутрієнтів, що володіють здатністю знешкоджувати вільні радикали. Комплексний підхід до вирішення проблеми забезпечення споживачів плодоовочевою продукцією з високим вмістом біологічно активних речовин полягає у всебічному аналізі розширення можливостей виробництва і зберігання плодів та овочів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ. 14 груд. 2017 р.);(С. 105–107) | - |
dc.subject | плоди | uk |
dc.subject | овочі | uk |
dc.subject | технології зберігання | uk |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk |
dc.title | Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинами | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.