Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.date.accessioned2020-03-04T13:33:19Z-
dc.date.available2020-03-04T13:33:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9778-
dc.description.abstractПлоди та овочі є незамінним компонентом здорового харчування. Їх цінність зумовлена наявністю вітамінів, мінеральних речовин та комплексом фітонутрієнтів, що володіють здатністю знешкоджувати вільні радикали. Комплексний підхід до вирішення проблеми забезпечення споживачів плодоовочевою продукцією з високим вмістом біологічно активних речовин полягає у всебічному аналізі розширення можливостей виробництва і зберігання плодів та овочів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф. (Київ. 14 груд. 2017 р.);(С. 105–107)-
dc.subjectплодиuk
dc.subjectовочіuk
dc.subjectтехнології зберіганняuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.titleЗберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинамиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf296.97 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.