Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-02-20T13:39:30Z-
dc.date.available2020-02-20T13:39:30Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9628-
dc.description.abstractUK: Досліджено вплив антиоксидантних композицій на інтенсивність дихання, вміст цукрів та кислот, активність пероксидази у період зберігання плодів сливи сорту Волошка. Встановлено, що антиоксидантні композиції на основі дистинолу, аскорбінової кислоти, рутину та лецитину пригнічують окисно-відновні процеси в плодах сливи, що зберігаються, стабілізують пероксидазну активність, і, як результат, підвищують їх лежкість. RU: Исследовано влияние антиоксидантных композиций на интенсивность дыхания, содержание сахаров и кислот, активность пероксидазы в период хранения плодов сливы сорта Волошка. Установлено, что антиоксидантные композиции на основе дистинола, аскорбиновой кислоты, рутина и лецитина подавляют окислительно-восстановительные процессы в хранящихся плодах сливы, стабилизируют пероксидазную активность, и, как результат, повышают их лежкость. EN: The influence of antioxidant compositions on the respiration rate, sugar content and acid, peroxidase activity during storage of plum fruit varieties Voloshka was researched. It was established that the antioxidant compositions that include distinol, ascorbic acid, rutin, and lecithin inhibited redox processes in stored fruits plum, stabilized the peroxidase activity and, consequently, improved their keeping quality.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАгробіологія: збірник наукових праць;Випуск 6 (86), (С. 106-110)-
dc.subjectхранениеuk
dc.subjectплодыuk
dc.subjectсливаuk
dc.subjectантиоксидантыuk
dc.subjectкомпозицииuk
dc.subjectинтенсивность дыханияuk
dc.subjectсахараuk
dc.subjectкислотыuk
dc.subjectпероксидазаuk
dc.subjectstorageuk
dc.subjectfruitsuk
dc.subjectplumuk
dc.subjectantioxidantsuk
dc.subjectcompositionuk
dc.subjectrespiration rateuk
dc.subjectsugaruk
dc.subjectacid peroxidaseuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectсливаuk
dc.subjectантиоксидантиuk
dc.subjectкомпозиціїuk
dc.subjectінтенсивність диханняuk
dc.subjectцукриuk
dc.subjectкислотиuk
dc.subjectпероксидазаuk
dc.titleІнтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціямиuk
dc.title.alternativeIntensity of redox processes during storage of plum fruits with antioxidant compositions useuk
dc.title.alternativeИнтенсивность окислительно-восстановительных процессов при хранении плодов сливы с обработкой антиоксидантными композициямиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
разбить 3 (1).pdf604.23 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.