Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9428
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.contributor.authorЛевченко, Л. В.-
dc.contributor.authorЦиб, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorЦыб, Виктор Григорьевич-
dc.contributor.authorTsyb, Viktor-
dc.date.accessioned2020-02-04T11:59:10Z-
dc.date.available2020-02-04T11:59:10Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9428-
dc.description.abstractUK: У статті наведено результати аналітичних досліджень впливу діаметра та форми отворів поршня пульсаційного гомогенізатора на ефективність диспергування молока. RU: В статье приведены результаты аналитических исследований влияния диаметра и формы отверстий поршня пульсационного гомогенизатора на эффективность диспергирования молока. EN: The results of analytical researches of influence of diameter and form of pulsation homogenizer piston opening on the efficiency of milk dispergating are represented in the article.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці ТДАТУ;Вип. 18, т. 1 (С. 274-280)-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectпульсаційний апаратuk
dc.subjectвібраціяuk
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectмолочна емульсіяuk
dc.subjectотвори поршняuk
dc.titleОбгрунтування параметрів отворів поршня пульсаційного гомогенізатора молокаuk
dc.title.alternativeОбоснование параметров отверстий поршня пульсационного гомогенизатора молокаuk
dc.title.alternativeGround of parameters of milk pulsation homogenizer piston openinguk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18-1-274-280.pdf538.21 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.