Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9390
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyryl-
dc.date.accessioned2020-01-30T09:15:00Z-
dc.date.available2020-01-30T09:15:00Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9390-
dc.description.abstractUK: Диспергування і гомогенізація широко застосовується у виробництві цільномолочных і кисломолочних продуктів, мороженого, майонезу, кремів а також багатьох інших продуктів. На молокозаводах завдяки високому ступеню диспергування та універсальності широко використо-вуються клапанні гомогенізатори. Але незважаючи на дисперсність молока менше 0,8 мкм, такий спосіб характеризується високими витратами енергії (більше 7 кДж/т). Зважаючи на актуальність проблеми зниження енергоємності гомогенізації в молочній промисловості, розроблений широкий ряд апаратів для гомогенізації, проте жоден з них не поєднує в собі високий ступінь подрібнення жирових кульок молока з невисокою енергоємністю. EN: On the basis of analysis of dispersing mechanism of fatty phase of milk emulsion the ways to increase homogenizers’ efficiency are developed and 3 designs of homogenizing devices which allow reducing energy consumption of milk homogenization are investigated.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 51-52-
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectцільномолочні продуктиuk
dc.subjectкисломолочні продуктиuk
dc.subjectмороженеuk
dc.subjectмайонезuk
dc.subjecthomogenization of milkuk
dc.subjecthomogenizeruk
dc.subjectenergy efficiencyuk
dc.subjectpulsation machine with a vibrating rotoruk
dc.subjectjet homogenizeruk
dc.subjectpulsation homogenizeruk
dc.titleШляхи енергозбереження при гомогенізації молокаuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.