Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9390
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyryl | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-30T09:15:00Z | - |
dc.date.available | 2020-01-30T09:15:00Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9390 | - |
dc.description.abstract | UK: Диспергування і гомогенізація широко застосовується у виробництві цільномолочных і кисломолочних продуктів, мороженого, майонезу, кремів а також багатьох інших продуктів. На молокозаводах завдяки високому ступеню диспергування та універсальності широко використо-вуються клапанні гомогенізатори. Але незважаючи на дисперсність молока менше 0,8 мкм, такий спосіб характеризується високими витратами енергії (більше 7 кДж/т). Зважаючи на актуальність проблеми зниження енергоємності гомогенізації в молочній промисловості, розроблений широкий ряд апаратів для гомогенізації, проте жоден з них не поєднує в собі високий ступінь подрібнення жирових кульок молока з невисокою енергоємністю. EN: On the basis of analysis of dispersing mechanism of fatty phase of milk emulsion the ways to increase homogenizers’ efficiency are developed and 3 designs of homogenizing devices which allow reducing energy consumption of milk homogenization are investigated. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 51-52 | - |
dc.subject | диспергування | uk |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | цільномолочні продукти | uk |
dc.subject | кисломолочні продукти | uk |
dc.subject | морожене | uk |
dc.subject | майонез | uk |
dc.subject | homogenization of milk | uk |
dc.subject | homogenizer | uk |
dc.subject | energy efficiency | uk |
dc.subject | pulsation machine with a vibrating rotor | uk |
dc.subject | jet homogenizer | uk |
dc.subject | pulsation homogenizer | uk |
dc.title | Шляхи енергозбереження при гомогенізації молока | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК матер. міжнар. наук.-практ. конф - ТДАТУ_2017 ст16-51-52.pdf | 320.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.