Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9330
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ялпачик, Федір Юхимович | - |
dc.contributor.author | Ялпачик, Федор Ефимович | - |
dc.contributor.author | Yalpachyk, Fedir | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-28T08:18:24Z | - |
dc.date.available | 2020-01-28T08:18:24Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9330 | - |
dc.description.abstract | UK: В роботі проаналізовано методи визначення коефіцієнту витрат при розливі харчових рідин, обґрунтовано метод визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса. RU: В работе проанализированы методы определения коэффициента расходов при разливе пищевых жидкостей, обоснованно метод определения коэффициента истечения с учетом числа Рейнольдса. EN: The methods of determination of coefficient of charges are inprocess analysed at the overflow of food liquids, grounded method of determination of coefficient of expiration taking into account the number of Reynolds. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 209-214) | - |
dc.subject | рідкі харчові продукти | uk |
dc.subject | дозувальні машини | uk |
dc.subject | продуктивність | uk |
dc.subject | коефіцієнт витрат | uk |
dc.title | Обгрунтування методу визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса | uk |
dc.title.alternative | Обоснование метода определения коэффициента истечения с учетом числа Рейнольдса | uk |
dc.title.alternative | Ground of method of determination of coefficient expiration taking into account number of Reynolds | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-3-209-214.pdf | 373.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.