Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9330
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Федір Юхимович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Федор Ефимович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Fedir-
dc.date.accessioned2020-01-28T08:18:24Z-
dc.date.available2020-01-28T08:18:24Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9330-
dc.description.abstractUK: В роботі проаналізовано методи визначення коефіцієнту витрат при розливі харчових рідин, обґрунтовано метод визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдса. RU: В работе проанализированы методы определения коэффициента расходов при разливе пищевых жидкостей, обоснованно метод определения коэффициента истечения с учетом числа Рейнольдса. EN: The methods of determination of coefficient of charges are inprocess analysed at the overflow of food liquids, grounded method of determination of coefficient of expiration taking into account the number of Reynolds.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 209-214)-
dc.subjectрідкі харчові продуктиuk
dc.subjectдозувальні машиниuk
dc.subjectпродуктивністьuk
dc.subjectкоефіцієнт витратuk
dc.titleОбгрунтування методу визначення коефіцієнту витікання з урахуванням числа Рейнольдсаuk
dc.title.alternativeОбоснование метода определения коэффициента истечения с учетом числа Рейнольдсаuk
dc.title.alternativeGround of method of determination of coefficient expiration taking into account number of Reynoldsuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-3-209-214.pdf373.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.