Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9328
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2020-01-28T08:10:26Z-
dc.date.available2020-01-28T08:10:26Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9328-
dc.description.abstractRU: Данная работа посвящена определению степени влияния расчетных значений коэффициента теплоотдачи на изменение коэффициента теплопроводности. Теоретические исследования показали, что при определении коэффициента теплопроводности влиянием величины коэффициента теплоотдачи можно пренебречь. UK: Дана робота присвячена визначенню ступеня впливу розрахункових значень коефіцієнта тепловіддачі на зміну коефіцієнта теплопровідності. Теоретичні дослідження показали, що при визначенні коефіцієнта теплопровідності впливом величини коефіцієнта тепловіддачі можна нехтувати. EN: This work is given devoted to determination of degree of influencing of calculations values of coefficient of heat emission on changing of coefficient of heat-conducting. Theoretical researches rotined that at determination of coefficient of heat-conducting it is possible to ignore influencing of size of coefficient of heat emission.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 3 (С. 199-208)-
dc.subjectкоэффициент теплопроводностиuk
dc.subjectкоэффициент теплоотдачиuk
dc.subjectгоризонтально расположенные плодыuk
dc.subjectвертикально расположенные плодыuk
dc.subjectквадрооднородное телоuk
dc.titleКоэффициент теплопроводности как критерий оценки режимов замораживания и хранения сельскохозяйственной продукцииuk
dc.title.alternativeКоефіцієнт теплопровідності як критерій оцінки режимів заморожування і зберігання сільськогосподарської продукціїuk
dc.title.alternativeCoefficient of heat-conducting as criterion of estimation of modes of freezing and storage of agricultural productuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-3-199-208.pdf269.11 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.