Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9318
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБайбєрова, Світлана Сергіївна-
dc.contributor.authorБайберова, Светлана Сергеевна-
dc.contributor.authorBayberova, Svitlana-
dc.date.accessioned2020-01-27T12:35:16Z-
dc.date.available2020-01-27T12:35:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9318-
dc.description.abstractUK: Харчова промисловість одна з найбільш розви-нених галузей матеріального виробництва України і водночас – одне з найбіль-ших джерел утворення відходів. Обсяги утворення деяких відходів досить зна-чні. Так, відходи в плодоовочевій, консервній галузі становлять 0,5-0,9 млн. т. за рік (яблучні, ягідні та овочеві вичавки), 0,1-0,12 млн. т. за рік (фруктові кіс-точки, шкаралупи горіхів). Нині промисловій переробці піддаються не більше 22% відходів. EN: Necessity of innovative activity and application of effective recycling methods of food industry wastes is highlighted in the article. High technology application is able to in-crease national economy production output and prevent irrational raw materials usage.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПроблеми та перспективи сталого розвитку АПК: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції за результатами досліджень 2016 року (Мелітополь, 04-12 квітня);С. 5-6-
dc.subjectхарчова промисловістьuk
dc.subjectпереробка відходівuk
dc.subjectвторинні ресурсиuk
dc.subjectвисокі технологіїuk
dc.subjectfood industryuk
dc.subjectprocessing wasteuk
dc.subjectsecond resourcesuk
dc.subjecthigh technologyuk
dc.titleВикористання прогресивних ресурсозберігаючих технологій в харчовій промисловостіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.