Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9255
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-22T09:50:10Z | - |
dc.date.available | 2020-01-22T09:50:10Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9255 | - |
dc.description.abstract | UK: Проаналізовані методи зниження піноутворення та міри боротьби з цим явищем при протитечійно-струменевій гомогенізації молока. RU: Проанализированные методы сниженият пенообразования и меры борьбы с этим явлением при протитечийно-струменевой гомогенизации молока. EN: The methods of decline of foam formation are analysed and measures of prevention of this phenomenon during the opposite-flow stream homogenization of milk are represented. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 1 | - |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | піноутворення | uk |
dc.subject | протитечійно-струменева гомогенізація | uk |
dc.subject | молоко | uk |
dc.title | Зниження піноутворення при протитечійно-струменевій гомогенізації молока | uk |
dc.title.alternative | Снижение пенообразования при протитечийно-струменевой гомогенизации молока | uk |
dc.title.alternative | Decline of foam formation during the opposite-flow stream homogenization of milk | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-1-99-106.pdf | 391.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.