Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.date.accessioned2020-01-22T09:50:10Z-
dc.date.available2020-01-22T09:50:10Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9255-
dc.description.abstractUK: Проаналізовані методи зниження піноутворення та міри боротьби з цим явищем при протитечійно-струменевій гомогенізації молока. RU: Проанализированные методы сниженият пенообразования и меры борьбы с этим явлением при протитечийно-струменевой гомогенизации молока. EN: The methods of decline of foam formation are analysed and measures of prevention of this phenomenon during the opposite-flow stream homogenization of milk are represented.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 1-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectпіноутворенняuk
dc.subjectпротитечійно-струменева гомогенізаціяuk
dc.subjectмолокоuk
dc.titleЗниження піноутворення при протитечійно-струменевій гомогенізації молокаuk
dc.title.alternativeСнижение пенообразования при протитечийно-струменевой гомогенизации молокаuk
dc.title.alternativeDecline of foam formation during the opposite-flow stream homogenization of milkuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-1-99-106.pdf391.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.