Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9193
Title: Залежність жирності молока від способу доїння
Authors: Лазарєв, М. М.
Keywords: доїння корів;стимуляція дійок;жирність молока
Issue Date: 2019
Series/Report no.: , Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів (11-22 листопада 2019 року);Т. 1 (С. 38)
Abstract: Під час доїння активізуються нервові рецептори, що знаходяться на шкірі дійки і реагують на тиск. Дуже важливим є те, як саме проводиться тактильна стимуляція дійки під час доїння. З'ясувалося, що виділення гормонів окситоцину і пролактину стимулюється тактильною стимуляцією дійок.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9193
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
122.pdf767.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.