Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9193
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛазарєв, М. М.-
dc.date.accessioned2020-01-17T08:50:14Z-
dc.date.available2020-01-17T08:50:14Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9193-
dc.description.abstractПід час доїння активізуються нервові рецептори, що знаходяться на шкірі дійки і реагують на тиск. Дуже важливим є те, як саме проводиться тактильна стимуляція дійки під час доїння. З'ясувалося, що виділення гормонів окситоцину і пролактину стимулюється тактильною стимуляцією дійок.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseries, Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів (11-22 листопада 2019 року);Т. 1 (С. 38)-
dc.subjectдоїння корівuk
dc.subjectстимуляція дійокuk
dc.subjectжирність молокаuk
dc.titleЗалежність жирності молока від способу доїнняuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
122.pdf767.76 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.