Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9193
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєв, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-17T08:50:14Z | - |
dc.date.available | 2020-01-17T08:50:14Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9193 | - |
dc.description.abstract | Під час доїння активізуються нервові рецептори, що знаходяться на шкірі дійки і реагують на тиск. Дуже важливим є те, як саме проводиться тактильна стимуляція дійки під час доїння. З'ясувалося, що виділення гормонів окситоцину і пролактину стимулюється тактильною стимуляцією дійок. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | , Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів (11-22 листопада 2019 року);Т. 1 (С. 38) | - |
dc.subject | доїння корів | uk |
dc.subject | стимуляція дійок | uk |
dc.subject | жирність молока | uk |
dc.title | Залежність жирності молока від способу доїння | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.