Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9182
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шац, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кюрчева, Людмила Николаевна | - |
dc.contributor.author | Kiurcheva, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-17T07:25:23Z | - |
dc.date.available | 2020-01-17T07:25:23Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9182 | - |
dc.description.abstract | Сучасний розвиток країни обумовлює необхідність формування національної інноваційної системи в просуванні нових харчових продуктів і розробок, розширення асортименту з урахуванням реального попиту споживачів. Тому на сучасному етапі спостерігається тенденція до створення харчових продуктів з функціональними властивостями. Особливо інтенсивно в цьому напрямку розвивається галузь безалкогольних напоїв, наприклад, смузі з використання нетрадиційної рослинної сировини, зокрема лікарської, яка є природним джерелом біологічно активних речовин (БАР) | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 21 | - |
dc.subject | БАР | uk |
dc.subject | біологічно активні речовини | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | безалкогольні напої | uk |
dc.subject | смузі | uk |
dc.subject | нетрадиційна рослинна сировина | uk |
dc.title | Харчові продукти з функціональними властивостями | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-21.pdf | 388.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.