Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9182
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШац, О. Ю.-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКюрчева, Людмила Николаевна-
dc.contributor.authorKiurcheva, Liudmyla-
dc.date.accessioned2020-01-17T07:25:23Z-
dc.date.available2020-01-17T07:25:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9182-
dc.description.abstractСучасний розвиток країни обумовлює необхідність формування національної інноваційної системи в просуванні нових харчових продуктів і розробок, розширення асортименту з урахуванням реального попиту споживачів. Тому на сучасному етапі спостерігається тенденція до створення харчових продуктів з функціональними властивостями. Особливо інтенсивно в цьому напрямку розвивається галузь безалкогольних напоїв, наприклад, смузі з використання нетрадиційної рослинної сировини, зокрема лікарської, яка є природним джерелом біологічно активних речовин (БАР)uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 21-
dc.subjectБАРuk
dc.subjectбіологічно активні речовиниuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectбезалкогольні напоїuk
dc.subjectсмузіuk
dc.subjectнетрадиційна рослинна сировинаuk
dc.titleХарчові продукти з функціональними властивостямиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-21.pdf388.92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.