Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧиж, Д. С.-
dc.contributor.authorЗарецька, Дар’я Костянтинівна-
dc.contributor.authorЗарецкая, Дарья Константиновна-
dc.contributor.authorZaretska, Daria-
dc.date.accessioned2020-01-17T07:14:45Z-
dc.date.available2020-01-17T07:14:45Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180-
dc.description.abstractОсновні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення продуктів нового покоління, які повинні задовольнити потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життяuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 20-
dc.subjectгарячі напоїuk
dc.subjectвиробництво гарячих напоївuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectмінеральні речовиниuk
dc.subjectайваuk
dc.subjectкизилuk
dc.titleХарактеристика сировини для виробництва гарячих напоївuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-20.pdf513.15 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.