Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чиж, Д. С. | - |
dc.contributor.author | Зарецька, Дар’я Костянтинівна | - |
dc.contributor.author | Зарецкая, Дарья Константиновна | - |
dc.contributor.author | Zaretska, Daria | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-17T07:14:45Z | - |
dc.date.available | 2020-01-17T07:14:45Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9180 | - |
dc.description.abstract | Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення продуктів нового покоління, які повинні задовольнити потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 20 | - |
dc.subject | гарячі напої | uk |
dc.subject | виробництво гарячих напоїв | uk |
dc.subject | харчові волокна | uk |
dc.subject | вітаміни | uk |
dc.subject | мінеральні речовини | uk |
dc.subject | айва | uk |
dc.subject | кизил | uk |
dc.title | Характеристика сировини для виробництва гарячих напоїв | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-20.pdf | 513.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.