Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9174
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Новікова, Х. О. | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulik, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T12:45:26Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T12:45:26Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9174 | - |
dc.description.abstract | Цукристі кондитерські вироби, зокрема мармелад желейно-фруктовий, користуються попитом у населення, особливо в дітей. Однак, використання в рецептурі високої кількості цукру, штучних барвників і ароматизаторів має негативні наслідки для здоров’я. Значний внесок у вирішення питань підвищення якості та харчової цінності мармеладно-пастильних виробів зробили вітчизняні та закордонні вчені: А.М. Дорохович, К.Г. Іоргачова, В.І. Оболкіна, Г.М. Лисюк, Л.В. Капрельянц, Т.Б. Циганова, В.М. Болотов та ін | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 19 | - |
dc.subject | виробництво мармеладу | uk |
dc.subject | кондитерські вироби | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.subject | мармелад | uk |
dc.subject | бурякове пюре | uk |
dc.subject | гарбузове пюре | uk |
dc.subject | морквяне пюре | uk |
dc.title | Удосконалення технології виробництва мармеладу | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-19.pdf | 377.5 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.