Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9172
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМоскаленко, О. В.-
dc.contributor.authorЗагорко, Надія Петрівна-
dc.contributor.authorЗагорко, Надежда Петровна-
dc.contributor.authorZahorko, Nadiia-
dc.date.accessioned2020-01-16T12:19:13Z-
dc.date.available2020-01-16T12:19:13Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9172-
dc.description.abstractЗгідно класифікації ферменти поділяються на шість основних класів :оксидоредуктази, які приймають участь у окиснювально відновних процесах; трансферази ферменти переносу; гідролази каталізують розщеплення складних органічних з'єднань на більш прості з участю води; ліази каталізують реакції негідролітичного відщеплення будь яких груп від субстратів з утворенням або знищенням подвійних звя'зків; ізомерази каталізують перетворення органічних з'єднань в ізомери; лігази каталізують з'єднання двох молекул при розщепленні пірофосфатного зв'язку в АТФ або інших нуклеозидтрифосфатах. Ці шість класів в свою чергу підрозділяються на підкласи і ще на біль дрібні групиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 17-
dc.subjectферментиuk
dc.subjectоксидоредуктазиuk
dc.subjectтрансферазиuk
dc.subjectгідролазиuk
dc.subjectліазиuk
dc.subjectізомеразиuk
dc.subjectлігазиuk
dc.subjectферментативні процесиuk
dc.titleТехнологічне значення ферментів у виноробствіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-17.pdf463.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.