Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мезенцева, В. В. | - |
dc.contributor.author | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна | - |
dc.contributor.author | Гаприндашвили, Нона Арчиловна | - |
dc.contributor.author | Gaprindashvili, Nona | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T12:02:30Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T12:02:30Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170 | - |
dc.description.abstract | Зефіром називається продукт, отриманий внаслідок збивання суміші фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком. Збита маса змішується з агаровим сиропом або мармеладної масою | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 16 | - |
dc.subject | зефір | uk |
dc.subject | виробництво зефіру | uk |
dc.subject | фруктово-ягідне пюре | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | зефірні вироби | uk |
dc.subject | технологія виробництва зефірних виробів | uk |
dc.title | Інноваційні технології виробництва зефіру | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-16.pdf | 537.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.