Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМезенцева, В. В.-
dc.contributor.authorГапріндашвілі, Нона Арчилівна-
dc.contributor.authorГаприндашвили, Нона Арчиловна-
dc.contributor.authorGaprindashvili, Nona-
dc.date.accessioned2020-01-16T12:02:30Z-
dc.date.available2020-01-16T12:02:30Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170-
dc.description.abstractЗефіром називається продукт, отриманий внаслідок збивання суміші фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком. Збита маса змішується з агаровим сиропом або мармеладної масоюuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 16-
dc.subjectзефірuk
dc.subjectвиробництво зефіруuk
dc.subjectфруктово-ягідне пюреuk
dc.subjectінноваційні технологіїuk
dc.subjectзефірні виробиuk
dc.subjectтехнологія виробництва зефірних виробівuk
dc.titleІнноваційні технології виробництва зефіруuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-16.pdf537.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.