Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Міліч, В. М. | - |
dc.contributor.author | Масловська, А. С. | - |
dc.contributor.author | Душина, М. А. | - |
dc.contributor.author | Якубовська, В. В. | - |
dc.contributor.author | Данченко, Олена Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Данченко, Елена Александровна | - |
dc.contributor.author | Danchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T11:54:24Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T11:54:24Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9168 | - |
dc.description.abstract | Серед продуктів харчування м'ясо птиці посідає особливе місце, воно є джерелом повноцінного білка й високоякісного жиру [1]. За низькотемпературного зберігання цієї сировини головною причиною погіршення її якості є окиснення жирних кислот ліпідів. Ці продукти окиснення суттєво погіршують харчову цінність м’яса [2]. Введення до раціону птиці природних і синтетичних антиоксидантів у передзабійному періоді підвищує стійкість м'яса до окисних процесів і подовжує терміни його зберігання [3]. Один з найбільш уживаних природних антиоксидантів – вітамін Е. З іншого боку, окисне псування м’яса тварин, відгодованих на стандартному раціоні, уповільнюється завдяки його обробці перед зберіганням антиоксидантами | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 15 | - |
dc.subject | низькотемпературне зберігання м'яса | uk |
dc.subject | застосування вітаміну Е | uk |
dc.subject | окисне псування м’яса | uk |
dc.subject | зберігання м’яса | uk |
dc.title | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса птиці із застосуванням вітаміну Е | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-15.pdf | 377.78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.