Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіліч, В. М.-
dc.contributor.authorМасловська, А. С.-
dc.contributor.authorДушина, М. А.-
dc.contributor.authorЯкубовська, В. В.-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-01-16T11:54:24Z-
dc.date.available2020-01-16T11:54:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9168-
dc.description.abstractСеред продуктів харчування м'ясо птиці посідає особливе місце, воно є джерелом повноцінного білка й високоякісного жиру [1]. За низькотемпературного зберігання цієї сировини головною причиною погіршення її якості є окиснення жирних кислот ліпідів. Ці продукти окиснення суттєво погіршують харчову цінність м’яса [2]. Введення до раціону птиці природних і синтетичних антиоксидантів у передзабійному періоді підвищує стійкість м'яса до окисних процесів і подовжує терміни його зберігання [3]. Один з найбільш уживаних природних антиоксидантів – вітамін Е. З іншого боку, окисне псування м’яса тварин, відгодованих на стандартному раціоні, уповільнюється завдяки його обробці перед зберіганням антиоксидантамиuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 15-
dc.subjectнизькотемпературне зберігання м'ясаuk
dc.subjectзастосування вітаміну Еuk
dc.subjectокисне псування м’ясаuk
dc.subjectзберігання м’ясаuk
dc.titleУдосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса птиці із застосуванням вітаміну Еuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-15.pdf377.78 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.