Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гресько, К. В. | - |
dc.contributor.author | Захарченко, М. А. | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федорівна | - |
dc.contributor.author | Жукова, Валентина Федоровна | - |
dc.contributor.author | Zhukova, Valentina | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T09:21:35Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T09:21:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161 | - |
dc.description.abstract | Томати є важливим джерелом біологічно-активних речовин і мікроелементів. За рекомендаціями Київського НДІ гігієни харчування норма їхнього споживання становить 39 кг/рік на 1 людину [1]. Але фактично в структурі харчування українців томатів менше на 35%. Тому актуальним залишається питання удосконалення технології зберігання плодів | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 13 | - |
dc.subject | томати | uk |
dc.subject | зберігання плодів томата | uk |
dc.subject | гени уповільненого достигання | uk |
dc.subject | антиоксидантна обробка | uk |
dc.subject | норми споживання томатів | uk |
dc.subject | гальмування швидкості дозрівання | uk |
dc.title | Динаміка втрати маси впродовж зберігання плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-13.pdf | 570.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.