Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГресько, К. В.-
dc.contributor.authorЗахарченко, М. А.-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федорівна-
dc.contributor.authorЖукова, Валентина Федоровна-
dc.contributor.authorZhukova, Valentina-
dc.date.accessioned2020-01-16T09:21:35Z-
dc.date.available2020-01-16T09:21:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9161-
dc.description.abstractТомати є важливим джерелом біологічно-активних речовин і мікроелементів. За рекомендаціями Київського НДІ гігієни харчування норма їхнього споживання становить 39 кг/рік на 1 людину [1]. Але фактично в структурі харчування українців томатів менше на 35%. Тому актуальним залишається питання удосконалення технології зберігання плодівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 13-
dc.subjectтоматиuk
dc.subjectзберігання плодів томатаuk
dc.subjectгени уповільненого достиганняuk
dc.subjectантиоксидантна обробкаuk
dc.subjectнорми споживання томатівuk
dc.subjectгальмування швидкості дозріванняuk
dc.titleДинаміка втрати маси впродовж зберігання плодів томата з генами уповільненого достигання за антиоксидантної обробкиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-13.pdf570.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.