Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9157
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБартиш, Д. І.-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Єгорівна-
dc.contributor.authorСердюк, Марина Егоровна-
dc.contributor.authorSerdyuk, Maryna-
dc.date.accessioned2020-01-16T08:56:34Z-
dc.date.available2020-01-16T08:56:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9157-
dc.description.abstractСучасні дослідження в області нутриціології свідчать про значні порушення в раціоні харчування населення України. Відзначається значна нестача вітамінів та вітаміноподібних речовин природного походження. Їх дефіцит стає причиною зниження загальної резистентності організму до несприятливих факторів середовища, порушення функціонування антиоксидантного захисту, формування імунодефіцитних станів, розвитку хронічних захворювань і зниження ефективності лікувальних заходівuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 10-
dc.subjectзаморожені сумішіuk
dc.subjectплодово-ягідні сумішшіuk
dc.subjectджерело вітамінівuk
dc.subjectнутриціологіяuk
dc.subjectвітамінопідробні вітаміниuk
dc.subjectпродукти харчування нового поколінняuk
dc.subjectплодиuk
dc.subjectягодиuk
dc.subjectзамороженняuk
dc.titleПлодово-ягідні заморожені сумішші – перспективне джерело вітамінівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-10.pdf378.13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.