Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАфанас’єва, К. В.-
dc.contributor.authorПетренко, Т. В.-
dc.contributor.authorПопова, А. Ю.-
dc.contributor.authorМарченко, С. С.-
dc.contributor.authorДанченко, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorДанченко, Елена Александровна-
dc.contributor.authorDanchenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-01-16T08:38:34Z-
dc.date.available2020-01-16T08:38:34Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9156-
dc.description.abstractЗгодовування природних антиоксидантних домішок свійським тваринам має цілий ряд переваг перед традиційними синтетичними вітамінами антиоксидантної групи [1, 2]. Раніше доведено суттєвий позитивний вплив вівса посівного при застосуванні його в годівлі тварин. Завдяки унікальному складу він суттєво підвищує їх адаптивний статус, що в кінцевому рахунку позначається підвищенням якісних показників продукціїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 9-
dc.subjectекстракт вівса посівногоuk
dc.subjectмодулятовuk
dc.subjectсклад тканин гусейuk
dc.subjectфізіологічна напругаuk
dc.subjectAvéna satívauk
dc.subjectгодівля тварин вівсом посівнимuk
dc.subjectвирощування гусейuk
dc.titleЕкстракт вівса посівного як модулятор жирнокислотного складу тканин гусей в умовах фізіологічної напругиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-9.pdf379.4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.