Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/898
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровна-
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiiauk
dc.contributor.authorГвоздєв, О. В.uk
dc.date.accessioned2016-07-19T12:46:04Z-
dc.date.available2016-07-19T12:46:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/898-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 7 (С. 102-107)-
dc.subjectжирові кулькиuk
dc.subjectчастота коливанняuk
dc.titleВизначення ступеня гомогенізації при імпульсній гомогенізації молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf119.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.