Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulik, Alina | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-12T07:07:47Z | - |
dc.date.available | 2019-12-12T07:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815 | - |
dc.description.abstract | Найбільш поширена пряна зеленна культура в Україні - петрушка. Масово вона надходить з відкритого ґрунту в червні - жовтні. В листопаді - травні українські споживачі отримують свіжу зелень із закритого ґрунту. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., (16-17 травня 2013р.): тези доповідей;(С. 77-78) | - |
dc.subject | зберігання зелені петрушки | uk |
dc.subject | втрата маси | uk |
dc.subject | втрата вологи | uk |
dc.title | Природна втрата маси під час зберігання зелені петрушки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.