Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.date.accessioned2019-12-12T07:07:47Z-
dc.date.available2019-12-12T07:07:47Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8815-
dc.description.abstractНайбільш поширена пряна зеленна культура в Україні - петрушка. Масово вона надходить з відкритого ґрунту в червні - жовтні. В листопаді - травні українські споживачі отримують свіжу зелень із закритого ґрунту.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesВода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., (16-17 травня 2013р.): тези доповідей;(С. 77-78)-
dc.subjectзберігання зелені петрушкиuk
dc.subjectвтрата масиuk
dc.subjectвтрата вологиuk
dc.titleПриродна втрата маси під час зберігання зелені петрушкиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf4.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.