Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8808
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulik, Alina | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-11T12:18:55Z | - |
dc.date.available | 2019-12-11T12:18:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8808 | - |
dc.description.abstract | Під час зберігання у свіжому вигляді в овочах продовжують протікати фізіологічні процеси, зростають втрати клітинної вологи шляхом постійного дихання і випаровування в навколишнє середовище. Випаровування вологи при зберіганні овочів порушує нормальний перебіг обміну речовин в тканинах, викликає ослаблення тургора та їх в'янення. В результаті в'янення прискорюються процеси розпаду речовин, які містяться в клітинах, збільшується їх витрати на дихання, порушується енергетичний баланс, що призводить до зниження стійкості овочів до ураження мікроорганізмами і погіршення якості. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали всеукраїнської наукової конференції молодих учених: збірник тез. Сільськогосподарські, біологічні та технічні науки;Ч. 1 (С. 207) | - |
dc.subject | зберігання зелені петрушки | uk |
dc.subject | гідрогель | uk |
dc.subject | хлорофіліпт | uk |
dc.title | Новий спосіб зберігання зелені петрушки | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.