Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8808
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.date.accessioned2019-12-11T12:18:55Z-
dc.date.available2019-12-11T12:18:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8808-
dc.description.abstractПід час зберігання у свіжому вигляді в овочах продовжують протікати фізіологічні процеси, зростають втрати клітинної вологи шляхом постійного дихання і випаровування в навколишнє середовище. Випаровування вологи при зберіганні овочів порушує нормальний перебіг обміну речовин в тканинах, викликає ослаблення тургора та їх в'янення. В результаті в'янення прискорюються процеси розпаду речовин, які містяться в клітинах, збільшується їх витрати на дихання, порушується енергетичний баланс, що призводить до зниження стійкості овочів до ураження мікроорганізмами і погіршення якості.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали всеукраїнської наукової конференції молодих учених: збірник тез. Сільськогосподарські, біологічні та технічні науки;Ч. 1 (С. 207)-
dc.subjectзберігання зелені петрушкиuk
dc.subjectгідрогельuk
dc.subjectхлорофіліптuk
dc.titleНовий спосіб зберігання зелені петрушкиuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf2.57 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.