Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8802
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кулик, Аліна Степанівна | - |
dc.contributor.author | Кулик, Алина Степановна | - |
dc.contributor.author | Kulik, Alina | - |
dc.contributor.author | Прісс, Олеся Петрівна | - |
dc.contributor.author | Присс, Олеся Петровна | - |
dc.contributor.author | Priss, Olesia | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-11T07:39:55Z | - |
dc.date.available | 2019-12-11T07:39:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8802 | - |
dc.description.abstract | Досліджено динаміку α і β каротиноїдів, хлорофілів а і Ь зелені петрушки осіннього та весняного збору при зберіганні. Встановлено, що зелень осінньої закладки характеризується більшим вмістом пігментів та менш інтенсивно втрачає їх в процесі зберігання, ніж зелень петрушки весняного збору, що сприяє збереженості біологічної цінності зелені і подовженню терміну її зберігання. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні агротехнології за умов зміни клімату: матеріали тез Міжнародної науково-практичної конференції (7-9 червня 2013 р.);Вип. 2 (С. 127-130) | - |
dc.subject | зелень петрушки | uk |
dc.subject | зберігання | uk |
dc.subject | вміст хлорофілу | uk |
dc.subject | каротиноїди | uk |
dc.title | Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.