Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8802
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.date.accessioned2019-12-11T07:39:55Z-
dc.date.available2019-12-11T07:39:55Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8802-
dc.description.abstractДосліджено динаміку α і β каротиноїдів, хлорофілів а і Ь зелені петрушки осіннього та весняного збору при зберіганні. Встановлено, що зелень осінньої закладки характеризується більшим вмістом пігментів та менш інтенсивно втрачає їх в процесі зберігання, ніж зелень петрушки весняного збору, що сприяє збереженості біологічної цінності зелені і подовженню терміну її зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні агротехнології за умов зміни клімату: матеріали тез Міжнародної науково-практичної конференції (7-9 червня 2013 р.);Вип. 2 (С. 127-130)-
dc.subjectзелень петрушкиuk
dc.subjectзберіганняuk
dc.subjectвміст хлорофілуuk
dc.subjectкаротиноїдиuk
dc.titleДинаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганніuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12.pdf7.04 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.