Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulik, Alina-
dc.date.accessioned2019-12-11T07:23:25Z-
dc.date.available2019-12-11T07:23:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8801-
dc.description.abstractПри зберіганні зелені петрушки з використанням гідрогелю аграрного з додаванням антиоксидантної композиції скорочуються природні втрати маси від випаровування вологи і витрачання органічних речовин на дихання до 8, 84 % за весь період зберігання, що дозволяє запобігти процесу в’янення та отримати продукцію високої товарної якості після 75 діб зберігання.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesАграрна наука на сучасному етапі розвитку: досвід, проблеми та шляхи їх вирішення: збірник тез наукових робіт міжнародної науково-практичної конференції, (м. Одеса, 23-24 листопада 2012 р.);(С. 30-33)-
dc.subjectзберігання зелені петрушкиuk
dc.subjectвикористання гідрогелюuk
dc.subjectтоварна якістьuk
dc.titleДинаміка природної втрати маси і інтенсивності дихання зелені петрушки при зберіганні з використанням аграрного гідрогелюuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf2.64 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.