Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/878
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯлпачик, В. Ф.-
dc.date.accessioned2016-07-19T10:39:06Z-
dc.date.available2016-07-19T10:39:06Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/878-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Випуск 12 Том 4-
dc.subjectтеплофізичні властивостіuk
dc.subjectпитома теплоємністьuk
dc.titleМоделювання і розрахунок теплофізичних властивостей харчової сировини рослинного походженняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МОДЕЛЮВАННЯ І РОЗРАХУНОК ТЕПЛОФІЗИЧНИХ.pdf539.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.