Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8778
Назва: | Матеріали конференцій VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року. Факультет Агротехнологій та екології |
Ключові слова: | екстрат вівса посівного;лікувальні властивості ягід;яблучний сок концентрований;зберігання плодів томата;консервування плодоовочевих соків;низькотемпературне зберігання м'яса;виноробство;зберігання зелені коріандру;виробництво мармеладу;сировина;виробництво гарячих напоїв;сушені приправи з базиліку;лісомуги;річки Приазов'я |
Дата публікації: | 11-лис-2019 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного |
Серія/номер: | 80 с.; |
Короткий огляд (реферат): | У збірнику представлено виклад тез доповідей і повідомлень поданих на VII Всеукраїнську науково-технічну конференцію магістрантів і студентів Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8778 |
Розташовується у зібраннях: | Конференції студентів та магістрантів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
АТЕ.pdf | 1.32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.