Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/868
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаляничка, Надія Олександрівна-
dc.contributor.authorПаляничка, Надежда Александровнаuk
dc.contributor.authorPalianychka, Nadiiauk
dc.date.accessioned2016-07-18T10:07:28Z-
dc.date.available2016-07-18T10:07:28Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/868-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 14, т. 1 (С. 24-29)-
dc.subjectмодель подрібненняuk
dc.subjectжирова фазаuk
dc.titleМодель подрібнення жирової фази молока при імпульсній гомогенізаціїuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.