Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-3 of 3 (Search time: 0.003 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2019The effect of vitamin E on the quality of geese meatDanchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Ruban, H.; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Yakoviichuk, O.; Klimashevskyi, V.; Konovalenko, T.; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Haponenko, T.
2021Удосконалення технології виробництва та зберігання м’яса гусей із застосуванням біологічно активних сполук вівса посівногоДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola
27-May-2020Рівень збалансованості функціонування антиоксидантної системи організму гусей як критерій оцінки його стануДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Яковійчук, О. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov