Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8424
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалкіна, Віра Михайлівна-
dc.contributor.authorМалкина, Вера Михайловна-
dc.contributor.authorMalkina, Vira-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКюрчев, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorKiurchev, Serhii-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Олександрівна-
dc.contributor.authorВерхоланцева, Валентина Александровна-
dc.contributor.authorVerkholantseva, Valentina-
dc.date.accessioned2019-11-01T09:12:27Z-
dc.date.available2019-11-01T09:12:27Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8424-
dc.description.abstractUK: Технологічна ефективність процесу охолодження залежить від багатьох факторів, які можуть бути розділені на дві групи: фактори, що обумовлені технологічними властивостями зерна, а також фактори, що залежать від режиму роботи та параметрів охолодження та умов його експлуатації. EN: The article presents a mathematical of thermal balance which takes place during grain cooling in a granary. The model was reliability was verified on the basis of empirical data and theoretical calculations.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 156-159)-
dc.subjectтеплообмінuk
dc.subjectобмін вологоюuk
dc.subjectзерносховищеuk
dc.subjectheat exchangeuk
dc.subjectmoisture exchangeuk
dc.subjectenthalpyuk
dc.subjectgrain coolinguk
dc.subjectgranaryuk
dc.titleВизначення основних залежностей тепло- та вологообміну при зберіганні сировини у зерносховищіuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Комп'ютерні науки

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.